theLotter Lottobetting På Nätet – Lotto Online

12345 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
0

Bonus

0

Freespins

BankID

BankID

Trustly

Trustly

Live Chat

Live Chat

  • Amerikanska och Europeiska lotterier
  • Svensk Spellicens
  • Alla större lotterier finns hos theLotter

theLotter: Det Ultimata Valet för Svenska Lottoentusiaster Online

theLotter är en ledande onlineplattform som erbjuder svenska spelare en exklusiv möjlighet att delta i ett brett urval av internationella lotterier direkt från sina hem i Sverige. Med sin imponerande samling av lotterier och användarvänliga gränssnitt ger theLotter en spännande och smidig spelupplevelse för de som älskar lotto och drömmer om stora vinster.

Fördelar:

  1. Stort Utbud av Lotterier: theLotter erbjuder ett omfattande urval av internationella lotterier från hela världen, inklusive Powerball, Mega Millions, EuroMillions, och många fler. Detta ger svenska spelare oändliga möjligheter att delta i sina favoritlotterier och jaga stora jackpottar.
  2. Enkel Registrering och Spelprocess: Att komma igång med theLotter är enkelt och smidigt. Registreringen är snabb och spelprocessen är intuitiv, vilket gör det lätt för svenska spelare att köpa sina lotteribiljetter och delta i dragningarna med några få klick.
  3. Säkerhet och Pålitlighet: theLotter är känd för sin höga säkerhetsnivå och pålitlighet. Deras plattform är säkrad med avancerad krypteringsteknik för att skydda spelarnas personliga och finansiella information. Dessutom har theLotter ett beprövat track record när det gäller att betala ut vinster till sina kunder utan dröjsmål.
  4. Extra Funktioner och Tjänster: Förutom att erbjuda möjligheten att köpa enskilda lotteribiljetter, erbjuder theLotter också extra funktioner och tjänster som syndikatspel, prenumerationer och paket med flera lotterier. Detta ger svenska spelare ytterligare möjligheter att öka sina vinstchanser och förbättra sin lottospelande upplevelse.

Nackdelar:

  1. Avgifter och Provisioner: theLotter tar ut avgifter och provisioner för sina tjänster, vilket kan påverka det totala priset på lotteribiljetterna. Svenska spelare bör vara medvetna om dessa kostnader innan de gör sina inköp.

Sammanfattning:

theLotter är det ultimata valet för svenska lottoentusiaster som vill delta i internationella lotterier online från Sverige. Med sitt omfattande utbud av lotterier, användarvänliga gränssnitt och pålitliga tjänster är theLotter den idealiska plattformen för de som strävar efter att förverkliga sina drömmar om att vinna stora priser från olika delar av världen. Trots vissa avgifter och provisioner är de många fördelarna med att använda theLotter övervägande positiva för svenska lottospelare.

theLotter är Sajten för lottobetting Online i Sverige

Populära dragningar

theLotter erbjuder ett stort utbud av amerikanska och europeiska lotterier inkl. PowerBall, EuroMillions, La Primitiva Spain, Germany Lotto, Mega Millions och SuperEnalotto. Här finns även lottoresultat, information och nyheter om lotterier


Välj på Världens största Lotterier Online

theLotter Sverige – Europa Lotto Online – Lotterier från hela världen

theLotter är en världsomspännande lotteritjänst som startade 2002. the Lotter erbjuder spelare möjlighet att spela på de största internationella lotterierna online. I början av sommaren 2020 fick theLotter svensk spellicens och har rätt att erbjuda lottobetting i Sverige. Att betta på lotto är ett nytt sätt att spela på lotto där spelare bettar på resultatet i officiella lotterier från världens alla hörn.
Det som är annorlunda med lottobetting jämfört med att gå med en lottokupong till spelombudet är att du bettar på ett officiellt lotteris utfall, vilket betyder att du inte får någon fysisk officiell lottokupong. När du vinner betalar theLotter Sverige ut priset, inte det officiella lotteriet.

Vad händer om jag vinner?

När du vinner kommer du automatiskt att få ett vinstmeddelande, förutsatt att du har gjort alla inställningar på ditt spelkonto. På ditt spelkonto kan du även se värdet på vinsten. Småvinster sätts in på ditt spelkonto medan en jackpottvinst hamnar på ditt bankkonto.

Rekordjackpottar

US Powerballs jackpott på 2,04 miljarder $ i november 2022 är världsrekord medan rivalen Mega Millions delade ut en jackpott på 1,602 miljarder $ i augusti 2023.

Trustly

Thelotter.com har trustly som en av sina betalningsmetoder. Med Trustly kan användare från vissa länder, inklusive Sverige, genomföra säkra och enkla betalningar direkt från sitt bankkonto utan att behöva skapa ett separat konto eller använda kreditkortsuppgifter. Det är en populär och pålitlig betalningsmetod som många föredrar för sin bekvämlighet och säkerhet.

Lotto Online

Här är några exempel på lottosidor som du hittar hos theLotter

EuroMillions SuperDraw Lotto Jackpot på €40 miljoner!

US Mega Millions Jackpott på $300 Million

US Powerball Jackpott på $432 Million

SuperEnalotto Jackpott på €137.5 Miljoner

Lotto Texas Jackpott på $39 Miljoner

Australia Powerball Jackpott på AU$40 Miljoner

theLotter Sverige är licensierad

Som nämndes ovan har theLotter Sverige svensk spellicens och har därmed rätt att erbjuda lottobetting på den svenska spelmarknaden. Du kan känna dig trygga när du spelar på lottosajten eftersom lotteritjänsten följer Spelinspektionens regler och förordningar.

Ett väldigt stort lotteriutbud

Av de online lotteritjänster som vänder sig till den svenska spelmarknaden har theLotter Sverige det klart största lotteriutbudet. De populäraste lotterierna är de med enorma jackpottar och då pratar vi verkligen om enorma med stora bokstäver. De amerikanska lotterierna US Powerball och Mega Millions har haft jackpottar på över 1,5 miljarder dollar – du läste rätt; miljarder, inte miljoner. I toppen på den europeiska lottoligan finns EuroMillions med en rekordjackpott på 190 miljoner € och italienska SuperEnalotto med rekord på 209 miljoner €. Inga dåliga jackpottar med andra ord. I utbudet finns även mindre lotterier som har bättre vinstodds än de stora jättarnas.

Som lotto spelare vill du säkert ha ett urval av spelformer och det har du på theLotter Sverige som erbjuder individuella spel, bolagsspel, spelpaket, flerdragningspaket och prenumeration. Med de två sistnämnda lotterierna är du med i varje dragning och riskerar därför inte att gå miste om någon spännande dragning.

Betalningsmetoder

För att du ska även ha ett urval gällande insättningar och uttag erbjuder theLotter Sverige en rad olika insättnings- och uttagsmetoder: BankID, banköverföringar med VISA och Mastercard och för dig som inte vill ge ut dina kreditkortsuppgifter kan du istället använda dig av e-plånböcker eller förbetalda online betalningsmetoder. Du kommer inte ha svårt att hitta en passande betalningsmetod.
Oavsett betalningsmetod kan du känna dig trygg med att dina personliga betalningsdetaljer och överföringar är säkra då allt sker krypterat.

theLotter Sveriges välkomstbonus

Spelbolagens bonusar är inte som de var till för bara ett par år sedan då spelare fick stora bonusar flera gånger om året. I och med regleringen av spelmarknaden ska spelföretagen vara restriktiva med dem och får endast erbjuda en bonus per spelare. theLotter har just nu ingen bonus för nya lotto spelare från Sverige.

Sammanfattning av theLotter Sverige

the Lotter är en av de största på lotterimarknaden och webbplatsen är värd att gå in på för den som känner för att betta på lotto och vill ha ett stort lotteriurval med många olika funktioner. Ett plus är att spelföretaget erbjuder verktyg för ansvarsfullt spelande så att spelare kan känna sig trygga med sitt spelande. GEOTrust SSL-krypteringarna som används för att genomföra säkra transaktioner ökar tryggheten.

Rekordjackpottar

US Powerballs jackpott på 2,04 miljarder $ i november 2022 är världsrekord medan rivalen Mega Millions delade ut en jackpott på 1,602 miljarder $ i augusti 2023.

Hur fungerar lottobetting på theLotter Sverige ?

Hur spelar man på lotto online ?
theLotter Sverige är en oberoende lotteritjänst, med svensk spellicens, som tillhandahåller vadhållning på lotterier. Spelare bettar/spelar med andra ord på officiella lotteriers slutresultat. Att placera ett bet är tryggt och enkelt. Du väljer lottonummer och dessa bettar jämförs sedan med det officiella lotteriets utfall. När du vinner ett pris motsvarar det storleken på priset i motsvarande prisnivå som betalas ut av det officiella lotterioperatören. Utbetalning av priser är garanterad och alla priser är kommissionsfria

Betta på lotterier på nätet i 3 enkla steg!

1. Välj bland lotterier från hela världen!

2. Välj dina nummer och betta på lotteriets utfall!

3. Få dina priser till ditt konto!

För att du ska kunna spela tryggt och säkert erbjuder theLotter Sverige olika sorters verktyg för
ansvarsfullt spelande.