PowerBall. Världens största Lotto Jackpott. US lotto

12345 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
432 miljoner US$ Efter avdrag: 220,2 miljoner US$

Bonus

Freespins

  • US Powerball lotto
  • US LOTTO
  • Jackpottrekord, 787,7 milj dollar

Powerball Lotteriet: Spännande Möjligheter för Svenska Spelare

Rating: 4.8/5

Powerball Lotteriet erbjuder svenska spelare en extraordinär chans att delta i en av världens mest prestigefyllda lotterier med potentialen att vinna enorma jackpottar. Som en svensk spelare har jag fördjupat mig i Powerball Lotteriet och upplevt en spännande resa fylld av möjligheter och förväntan.

En av de mest tilltalande aspekterna med Powerball Lotteriet för svenska spelare är de otroliga jackpottarna som kan förändra livet för alltid. Med möjligheten att vinna jackpottar som når upp till otroliga summor, är drömmen om storvinsten alltid närvarande för svenska spelare, oavsett var i Sverige de befinner sig.

Tillgången till Powerball Lotteriet från Sverige är otroligt smidig och enkel tack vare plattformar som TheLotter. Svenska spelare kan köpa sina lotter online och delta i dragningarna med bara några klick från bekvämligheten av sina egna hem. Den sömlösa onlineupplevelsen gör det möjligt för svenska spelare att delta i spänningen med Powerball Lotteriet varje vecka.

Dessutom främjar Powerball Lotteriet en känsla av gemenskap bland svenska spelare när de delar förväntningarna och spänningen inför varje dragning. Att kunna diskutera och drömma tillsammans med andra spelare skapar en extra dimension av glädje och spänning för svenska deltagare i Powerball Lotteriet.

Sammanfattningsvis erbjuder Powerball Lotteriet svenska spelare en unik möjlighet att delta i ett av världens mest prestigefyllda lotterier och jaga megajackpottar. Med enkel åtkomst, enorma jackpottar och en känsla av gemenskap fortsätter Powerball Lotteriet att locka och inspirera svenska spelare att drömma stort och ta chansen på en livsförändrande vinst.

Nyheter från US Powerball

US Powerball har dragning på måndag och jackpotten är på 432 miljoner $ (efter avdrag 220,2 miljoner $).

Från Powerball-lotteriet har man meddelat att från och med augusti 2021 kommer man att öka antalet dragningar från två i veckan till tre. Den första nya dragningen kommer att äga rum måndagen 23 augusti 2021. De nya dragningsdagarna kommer att bli varje måndag, onsdag och lördag. Den allt snabbare växande jackpotten kommer säkert att uppskattas av Powerballs jackpottvinnare.

Såhär spelar du på Powerball online

En Powerballrad består av 6 nummer, varav 5 är huvudnummer mellan 1 och 69 och 1 bonusnummer (känt som ”Poweballen”) mellan 1 och 26.
När du valt nummer behöver du bara köpa din Powerballrad och sedan vänta på att dragningen ska äga rum

Matcha 5 huvudnummer + Power Ball = Jackpot
Matcha 5 huvudnummer = Ca 8 miljoner kronor
Matcha 4 huvudnummer + Power Ball = Ca 400.000 kronor
Matcha 4 huvudnummer = Ca 800 kronor
Matcha 3 huvudnummer + Power Ball = Ca 800 kronor
Matcha 3 huvudnummer = Ca 58 kronor
Matcha 2 huvudnummer + Power Ball = Ca 58 kronor
Matcha 1 huvudnummer + Power Ball = Ca 33 kronor
Matcha Powerball = Ca 33 kronor

Hur mycket kan jag vinna på PowerBall?

Totalt finns det 9 priskategorier, jackpotten för nästa dragning är 1,3 miljarder kr. Oddsen för att vinna något pris är 1/24 och oddsen för att vinna jackpotten är 1/292 201 338. En av de speciella funktionerna med Powerball är att vinsten i vinstklass 2 till 9 är fasta. Här är vinstpriset alltid detsamma oavsett om jackpotten växer eller vinns.

Spännande Powerball historier

Största singelbiljett vinsten i USA’s historia.

Nu kommer du verkligen se vad som menas med att spela Powerball. Denna lilla berättelse handlar om en kvinna vid namn Mavis Wanczyk som vann runt 6,3 miljarder kronor, med de vinnande siffrorna 06, 07, 16, 23, 26 och PowerBall numret 04. Hon hade köpt fem lotter, på tre av dem hade hon valt siffrorna själv med på de två sista använde hon snabbvalet, hon köpte dessa på Pride Station Store i ChicoPee, Massachusetts. De vinnande siffrorna lyckades vara de datum som hennes familjemedlemmar var födda och Powerball numret var hennes egna lyckonummer. 53 åringen sa upp sig från hennes jobb på Mercy Medical Center i Springfield som hon hade jobbat på de tre senaste decennierna direkt efter vinsten. Affären som sålde biljetten till henne fick omkring 420 miljoner kronor för att sålt en vinnande biljett. Hon valde att få en engångsbetalning, istället för en 29-årig livränta och fick ut 336 miljoner kronor efter skatt.

Världens största lotto jackpot

Lotteriet Powerball delade år 2016 ut den största jackpotten någonsin. Jackpotten på otroliga 13 miljarder kronor delades mellan tre parter men här kommer vi lägga fokus på de sista som fick sina priser cirka 6 månader efter dragningen. Mavin och Mae Acosta fick sin vinst på 4,4 miljarder kronor efter att ha konsulterat finansiella samt juridiska rådgivare, vilket rekommenderas i Powerball-vinnarens handbok. Mavin och Mae köpte sin biljett från en 7 Eleven affär i Chino Hills, San Bernardino och hade turen att matcha alla 6 siffror. Affären fick en bonus på 8,3 miljoner kronor för att ha sålt en vinnande lott. De valde att få en engångsbetalning och fick 2,7 miljarder kronor efter skatt. Om de hade valt livränta skulle de fått 4,4 miljarder kronor på 30 år med en årlig ränta på 5 %% för att tillgodose levnadskostnaderna.

US Powerballvinnare hos theLotter

Här under listar vi några av de som har vunnit mer än 200 dollar under år 2023.

Grattis till er som har vunnit efter att ha bettat på US Powerballs resultat!

  • 28/3/2023 – G.H. från Gävle vann 252 $.
  • 15/1/2023 – M.D. från Uppsala vann 200 $.