Mega Millions | En av världens största lotto online

12345 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Bonus

Freespins

  • Jackpottrekord, 656 milj dollar
  • En av världens största
  • Megaplier=X2-X5/vinsten

MegaMillions: Spännande Lottospel för Svenska Spelare Online

MegaMillions är en av världens mest kända och eftertraktade lotterier, och det erbjuder svenska spelare en spännande möjlighet att vinna enorma jackpottar direkt från sina datorer eller mobila enheter. Med sina imponerande priser och enkelhet i spelupplägget har MegaMillions blivit ett favoritval för de som drömmer om att förändra sina liv med en storvinst.

Nyheter från Mega Millions

Mega Millions jackpottpris på 516 miljoner $ (349,3 miljoner $ i kontantvärde) vanns den 21 maj 2021 efter veckor med överrullningar. Vinnarkupongen såldes i Pennsylvania och är den tredje och största Mega Millions-jackpotten som vunnits i staten och den nionde största lotto jackpotten som någonsin tilldelats av Mega Millions. Förutom jackpottvinnaren producerade dragningen totalt 1 702 748 vinnare från nästan alla lotteriets priskategorier.

theLotter Sveriges svenska Mega Millions-vinnare

Här under listar vi några spelare från Sverige som vunnit mer än 200 dollar under år 2023.

Grattis till er som har vunnit efter att ha bettat hos theLotter på Mega Millions resultat!

  • 9/8/2023 – E.S. från Visby vann 500 $.
  • 28/7/2023 – A. B. från Örebro vann 10 000 $.
  • 22/7/2023 – J.I. från Oxie vann 496 $.

Hos Mulltilotto kan du köpa Mega Millions biljetter

Att spela Mega Millions är ganska enkelt. Varje spelare väljer 5 nummer mellan 1-70 plus ett tilläggsnummer från 1-25. Det finns också ett snabbval man kan använda sig av som automatiskt väljer nummer till spelarna. Man vinner genom att matcha alla 6 nummer. Jackpotten ligger alltid på minst 400 miljoner kronor. Det finns nio olika sätt att vinna jackpotten på Mega Millions, allt från 20 kronor upp till den riktiga jackpotten.

Spännande Mega Millions historier

Den 31 augusti 1996, lanserades lotteriet “The Big Game”, 6 år senare namnändrades det till “The Big Game Mega Million” – idag kallar vi lotteriet för Mega Millions. Spelet erbjuds i 44 olika stater, även i Virgin Islands i USA och Colombia. Första dragningen var år 2002 och sedan dess har lotteriet delat ut en mängd jackpottar.
Enligt nya bestämmelser som fastställdes 28 oktober 2017 måste Mega Millions ha en minimum jackpot på cirka 400 miljoner kronor. Mega Millions är fortfarande en av de två största lotterierna i USA och det enda spelet med ett pris för 5 matchande siffror. Tre aspekter om Mega Millions:
Spelaren väljer 5 nummer mellan 1-70
En biljett kostar 25 kronor

Spännande Mega Millions historier

Gloria Swanigan – Vinnare av 9 miljoner kronor
Rick Knudsen – Jackpottvinnare av 1,5 miljarder kronor
Shane Missler – Vann 3,8 miljarder kronor på Mega Millions

Vad händer om jag vinner?

När du vinner kommer du automatiskt att få ett vinstmeddelande, förutsatt att du har gjort alla inställningar på ditt spelkonto. På ditt spelkonto kan du även se värdet på vinsten. Småvinster sätts in på ditt spelkonto medan en jackpottvinst sätts in på ditt bankkonto.