VideoSlots nya spel

admin
april 27, 2018
60 Visningar

Dyra pärlor och djurshow!

Testa nya spel hos VideoSlots, dyk ner i havet där vi stöter på trevliga djur som visar vägen till dyrbara pärlor. Lägg vantarna på alla pärlor du ser som senare i spelet genererar fina utdelningar! Det är alltid trevligt att göra ett besök hos en spektakulär cirkus. Här kommer tjusiga elefanter skjutsas iväg i kanonkulor samtidigt som dansande möss och tigrar jonglerar med flammande redskap. Du får helt enkelt inte missa dagens fantastiska nytillskott!

Videoslots presenterar stolt Cirtakus Video Slot och Pearl Tracker Video Slot från GAMING1!

Spellägen och funktioner hos Cirtakus:

Cirtakus utspelar sig i ett cirkustält och är en tecknad Video Slot, omgivningen syns särskilt mycket tack vare hjuluppsättningens transparanta hjul. Spelplanen har en ram med vackra röda ridåer och i bakgrunden stryker en roaylblå gardinvägg från golv till tak.

Över spelets 5 hjul och 3 rader finns möjlighet att landa Wilds som dels har förmågorna att ersätta andra ikoner för att således slutföra vinnande kombinationer, och dels trigga spelets kittlande Freespins-funktion. Fastklistrande vildar och Multiplikatorer är andra beståndsdelar vi får i spelet.

Spellägen och funktioner hos Pearl Tracker:

I Pearl Tracker dyker vi ner under vattnet för att leta efter pärlor och dyrbara skatter. Spelplanen är helt transparant vilket bidrar till en levande känsla då symbolernas effektfulla animationer aktiveras.

Spelplanen består av 5 hjul, 3 rader och 10 lyckosamma vinstlinjer. Minimiinsatsen ligger på 2 kr och du har givetvis möjlighet att även satsa högre. Unika apor som lever under vattnet agerar klassiska Wilds och därtill har de möjlighet att trigga en Freespins-funktion som ger dig 10 stadiga Spin. I Bonusspelet kan du tilldelas en Bonusmultiplikator på 100x din insats alternativt erhålla biljetter som så småningom utlöser en Jackpott!

Hämta 2000 kr i bonus och 11 gratissnurr hos VideoSlots!

12345 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Endast nya spelare. Gäller på första insättningen på minst 100 kr. CasinoBonus behöver omsättas 35x inom 60 dagar. 11 omsättningsfria Freespins! Endast nyregistrerade spelare är berättigade 11 Freespins efter en insättning på minst 100 SEK. Freespins är endast giltiga i spelet Starburst och kan aktiveras och användas tillsammans med insättningsbonusen. Sju (7) dagar efter registrering måste dessa 11 Freespins aktiveras på spelarkontot samt nyttjas inom 24 timmar.
35x omsättning
2000 kr

Bonus

0x omsättning
11

Freespins

Swish

Swish

BankID

BankID

Trustly

Trustly

Live Chat

Live Chat

Författare admin