EuroMillions | Spela lotto på Euro Millions Online

12345 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Bonus

Freespins

  • En av de största
  • Dragning Tis och Fre
  • Jackpottrekord, 190 milj euro

Hur spelar man EuroMillions från Sverige?

Undrar du hur man spelar EuroMillions-lotteriet från Sverige? Det är smidigt! Genom att satsa på det officiella resultatet hos lottosidan theLotter kan du delta i detta populära lotteri. Du väljer helt enkelt 5 huvudnummer mellan 1 och 50 och 2 Lucky Stars från intervallet 1 till 12. För att variera ditt spel kan du välja mellan enkelrader, andelsspel eller systemspel med fler nummer. Genom att prenumerera eller köpa ett flerdragningspaket är du med i varje dragning. Så hor theLotter går det att spela på EuroMillions-lotteriet från Sverige. Lotteriet heter i folkmun EuroMillions men heter egentligen EuroMillions Spain.

Nyheter om jackpottar

Den 30 januari 2024 gick årets första EuroMillions Superdragningsjackpott till Spanien och Storbritannien. De båda spelarna får dela på jackpotten värd 144 miljoner €.

EuroMillions fjärde och sista Superdragningsjackpott för år 2023 hann växa till 240 miljoner € innan den gick till österrikisk spelare fredagen 8 december.

Hur vinner man på EuroMillions online?

För att vinna från EuroMillions tretton vinstkategorier behöver du matcha dina nummer med dragningens nummer. Jackpotten är den högsta vinsten och den kan växa upp till 250 miljoner € och för att vinna den måste du matcha samtliga nummer, inklusive båda tilläggsnumren. Med några nummermatchningar kan du vinna från de övriga vinstnivåerna

Vad händer om jag vinner?

När du vinner får du; ett gratulationsmejl. Kontrollera redan nu att du har fyllt i alla uppgifter på ditt spelkonto så att dom kan nå dig med ett vinstbesked!

Om du vinner en mindre summa får du den insatt på ditt spelkonto och du kan välja mellan att ta ut pengarna eller betta med dem. Större vinster sätts in på ditt bankkonto.

EuroMillions lotto biljetter online – Europa lotto

Att spela EuroMillions är enkelt. Det man gör är att gå till EuroMillions hemsida, eller skapa ett konto på Multilotto. Spelare kan öppna ett konto genom att fylla i sina personliga uppgifter, som till exempel e-postadress, för- och efternamn, adress osv. När det är klart väljer man sina turnummer och börjar spela! Man väljer 5 nummer mellan 1-50 och 2 bonusnummer från 1-12 eller kan man använda sig av snabbvalet så varje rad väljs automatiskt.
Spelare kan också välja hur många veckor de vill spela på sina turnummer eller kan de betala för sina turnummer genom kontinuerlig kortbetalning. Varje biljett kostar 35 kronor och då kan man själv sätta egna gränser, vilket gör att spelandet blir ansvarsfullt. Man kan ta reda på om man vunnit genom att besöka webbplatsen, annars får vinnare vanligtvis ett mail om att de vunnit.

Lotteriet EuroMillions är känt för att ha några av Europas största jackpottar. Sedan lotteriets start den 7 februari 2004 har många miljonärer skapats, med utbetalningar över 1 miljard kronor. Lotteriet grundades ursprungligen i Frankrike, England och Spanien. Sedan expanderades det till Belgien, Österrike, Schweiz, Irland, Portugal och Luxemburg den 8 oktober 2004. Den första lottodragningen ägde rum i Paris fredag den 13 februari 2004. Man kan spela EuroMillions online och ha chans att vinna världens största jackpots via Multilotto. Lottodragningen äger rum varje tisdag och fredag.
EuroMillions ger runt 300.000 kronor varje vecka till välgörenhet
Ansvarsfullt spelande: EuroMillions spelare kan sätta spelgränser
EuroMillions erbjuder Europas största jackpottar
Spela EuroMillions: Hur man vinner och hur det fungerar

Lanserades 7 februari 2004

EuroMillions är ett lotteri som lanserades 7 februari 2004 av Française des Jeux i Frankrike, Loterías y Apuestas del Estado i Spanien och Camelot i Storbritannien. Den allra första dragningen hölls fredagen den 13 februari 2004 i Paris. Ursprungligen var det bara Storbritannien, Frankrike och Spanien som deltog i lotteriet men från och med dragningen 8 oktober 2004 finns även Österrike, Belgien, Irland, Luxemburg, Portugal och Schweiz med bland de deltagande länderna.

Dragningarna hålls varje tisdag och fredag kväll kl. 20:45 CET i Paris. En enkel EuroMillions-lott kostar €2,50, £2,50 eller CHF3,50 per spelad rad, beroende på vilken valuta man använder. Priset ökade för spelare i Storbritannien från £1,50 till £2 per rad den 7 november 2009 på grund av växelkursen för EUR/GBP växelkurs samt att man fick en automatisk lott till Millionaire Raffle.

Alla vinster inklusive jackpotten är skattefri (förutom i Schweiz, Spanien och Portugal sedan 2013) och betalas ut i en klumpsumma.

Spännande EuroMillions historier

Alex Best – EuroMillions vinnare av 1 miljard kronor
Familj från Wales – Vinnare av 620 miljoner kronor på EuroMillions
Bev Doran – Vann 140 miljoner kronor år 2017 på EuroMillions

Spelare kan köpa EuroMillions biljetter hos theLotter Lotterna är giltiga i 180 dagar från dagen de köps.

För att kunna spela måste man vara 18 år eller äldre.